Koje su vaše dominantne osobine, talenti, sposobnosti, potencijali? Da li ste ih osvestili? Sumnjate li da ih posedujete? Svako od nas ima nešto magično u sebi što ga čini autentičnim, sjajnim i rođenim pobednikom. Vreme je da to probudite!

Kada otkrijete svoje glavne prednosti i talente, povećavate svoje šanse da imate srećniji i uspešniji život. Neke od vaših dominantnih osobina može vam na zanimljiv način pomoći da otkrijete test koji se zasniva na vašoj percepciji, odnosno podsvesti i intuciji.

Pogledajte sliku, izaberite drvo koje vam se najviše dopada, odnosno ono koje vas privlači, povezujete njegove boje sa svojom ličnosti.

Pročitajte rezultate:

Drvo 1: Vi ste mirna i odgovorna osoba

Kada je u pitanju obavljanje posla, sjajni ste u tome. Pouzdani ste i od poverenja, što vas čini sjajnim u karijeri. Sve radite sa osmehom, jer samo tako se osećate kao najbolja moguća verzija sebe. Volite da izbegavate sukobe kad god je to moguće i živite u miru što je češće moguće. Očuvanje mira je u mnogim situacijama vaša vodilja.

Drvo 2: Vi ste društvena i pažljiva osoba

Imate prirodan dar da uspostavljate lepu i prijatnu konekciju sa ljudima. Kada ste saglasni sa ljudima koje sretnete i zauzvrat im pomognete da se lepo slažu jedni sa drugima, to je veliki talenat i posebna moć. Strpljivi ste i puni ljubavi prema ljudima, zbog čega prijatelji žele da budu blizu vas kada ste im najviše potrebni. Ipak, nemojte previše zapostavljati svoje potrebe. Pobrinite se da nađete vremena i energije i za sebe.

Drvo 3: Vi ste pametna osoba koja voli da širi znanje

Zračite svojom inteligencijom. Obično ste nekoliko koraka ispred svih ostalih. Takođe, imate i izuzetno razvijenu intuiciju. Iako delujete na prvi pogled hladno, vi ste velikodušna osoba, slobodno poklanjate svoju imovinu, srce, dušu i vreme po potrebi. Rado širite i stečeno znanje. Okružite se mudrim i ljubaznim ljudima koji zaslužuju vaše darove.

Drvo 4: Vi ste kreativna i osetljiva osoba

Skloni ste da se ističete čak i u masi zato što ste tako kreativni i jedinstveni. Vaš kreativni fokus je ono što vas pokreće, centrira i smiruje više od bilo čega drugog. Ako ne stvarate, onda nešto ozbiljno nije u redu. Skoro nikada niste zaglavljeni u zoni komfora. Izuzetno ste osetljivi, što vam pomaže da ostanete fokusirani i motivisani da uspete, i pomaže vam da razvijete duboke i značajne odnose sa ljudima u svom životu.

Drvo 5: Vredni ste i efikasni

Vi ste osoba koja nikada ne prestaje da radi i uživate u svakoj sekundi svog posla. Trudite se maksimalno dok ne postignete svoj cilj. Smatrate da je svaka prepreka premostiva. Efikasni ste onoliko koliko ste vredni. Vaša želja je da uvek radite izvanredno, ali to može dovesti do fizičke iscrpljenosti. Naučite kada i kako da pravite pauze da biste mogli da nastavite da dajete sve od sebe na način na koji to volite. Otrgnite se iz zamke perfekcionizma. Stvarajte, ali mislite na svoju energiju i zdravlje.

Drvo 6: Imate bogatu maštu

Dok svi ostali idu najočiglednijim putem, vi verovatno pokušavate da iskujete potpuno jedinstven novi put u oblasti koja vam se čini privlačnijom. Čak i ako znate da je teško, to vas neće sprečiti da sledite svoj izabrani put. Sve radite tačno i precizno, ne gubeći detinjast stav i želju. Sve što zamislite teži da postane stvarnost, što je odlično, ali zapamtite da pored sveta vaših snova postoji i stvarni svet koji je korisno češće posećivati.

Izvor: Sensa