U svačijem životu postoji nešto o čemu nerado govori ili radije krije. Neki to rade iz straha da ne ispadnu slabi, druge je sramota, treći žele da se prikažu u drugačijem svetlu i to im kvari savršenu sliku. Dok su žene po mnogim pitanjima otvorenije i često previše samokritične, muškarci nisu toliko raspoloženi za "otvaranje karata". To ne znači da i oni nemaju nesigurnosti i trenutke preispitivanja, već da to zadržavaju za sebe. Nemojte se ljutiti na njih. Pokušajte da ih razumete i radite na postizanju poverenja. Da bi vam neko nešto poverio, pogotovu ako je duboko intimno, mora da se oseća sigurno.

Evo o čemu muškarci ne govore:

1. O svojim strahovima

Muškarci se plaše da izgledaju slabo, pa često rade nezamislive stvari samo da bi izgledali hrabri i samouvereni. Malo je verovatno da će vam reći da se plaše da će izgubiti posao ili na primer postati roditelj. O svojim strahovima muškarci uglavnom ćute i sami se sa njima bore.

2. O svojim manana

Za ralilku od žena koje stalno pričaju o svojim manama, kako su su se ugojile, kako imaju krvi nos ili noge, veliki stomak, o svemu u čemu su nezadovoljne, muškarci o tome skoro nikada ne govore. nikada nećete čuti muškarca da se drugime žali kako mu je veliki stomak.

3. O razlozima raskida sa bivšom

U većini slučajeva, muškarac neće priznati da je on bio kriv za raskid ili da je učinio mnogo gluposti zbog kojih se sada kaje. Sigurno vas zanima zbog čega je došlo do kraja, ali velike su šanse da vam ne otrije razloge.

4. O svojim neuspesima

Šta god da je u pitanju, lični život, ljubav, posao, fakultet ili nešto treće, muškarac nikada neće rado o tome pričati, niti otkriti sve detalje. Mora mnogo da ima poverenja u vas da bi vam se poverio, a i tada su male šanse da će otkriti sve svoje neuspehe i promašaje. Mnoge je jednostavno stid

5 O. tome šta drugi misle o vama

Ako ste na početku veze, sigurno vas zanima šta njegovi roditelji, prijatelji, rođaci misle o vama... Možda vam je neko nešto zamerio, uputio preko njega kritiku, ali vam on to skoro izvesno nikada neće reći, kako se vi ne biste osećali loše. 

Izvor: Sensa