Ne postoje slučajnosti, sve u našem životu događa se sa određenim razlogom. Čak i promene koje nam teško ponekad padaju i nismo spremi za njih, mogu biti lekovite i blagotvorne.

Znakovi univerzuma vam uvek poručuju kada vas očekuje novi životni put, odnosno kada želi da vas usmeri u nekom drugom pravcu - obratite pažnju na ove signale:

1. Poruke u snu - Univerzum će vam slati poruke iznova i iznova kroz vaše snove, lako čitljive i neverovatno zbunjujuće. U svakom slučaju, morate zapamtiti da kada su snovi u pitanju, morate obratiti veliku pažnju na male stvari.

2. Događaji koji se ponavljaju - Ako iste događaje doživljavamo iznova i iznova u životu, onda postoji neki razlog za to. Obratite pažnju na tačno u kojim trenucima u životu se ti događaji dešavaju. Analizirajte ih i otkrijte u kojem pravcu vas one vode.

3. Signali intuicije - Ni u kom slučaju ne smemo zanemariti ono što nam govori naša intuicija. Moć intuicije leži u našoj podsvesti, pa je u stanju da vidi ono što ne primećujemo.

4. Prepreke koje se ponavljaju - Ako vam se često ponavljaju slične prepreke, nevolje i izazovi, to znači da iz toga treba nešto važno da naučite.

5. Ponavljanje niza brojeva - Ukoliko stalno vidite isti niz brojeva, najpre 1111, to znači da vas očekuje neka velika promena u životu.

6. Poznati miris - Ponekad vam Univerzum može čak poslati specifične mirise. To se ne dešava često, ali se dešava baš kada vam, je potrebno. Obratite pažnju na njih i saznaćete šta vam znače.

7. Neočekivani susreti - Da li ste ikada sreli nekoga na ulici o kome ste samo razmišljali?Mnogi susreti koji izgledaju beznačajno mogu zapravo biti sudbonosni. To mogu biti nova poznanstva ili ljudi iz prošlosti.

Izvor: Sensa