Test sa optičkom iluzijom otkriva, na osnovu onioga što ste prvo primetili na slici, šta postajete kada se zaljubitem odnosno koje su vaše dominantne crte ličnosti u romantičnoj vezi. Optičke iluzije često su izuzetno korisne u testiranju ličnosti, jer mogu otkriti naše najdublje želje, odnosno sve ono što skrivamo u sebi.

Jedna divna optička iluzija kroz koje možemo tumačiti napš ljubavni život jeste slika ukrajinskog umetnika Olega Šupljaka. Ovo zanimljivo umetničko delo po nazivu "Naša misao, naša pesma" ukazuje na slikara i njegovog subjekta, ženu koja stoji pored drveta, čoveka sa brkovima i čoveka bez brkova, uz nekoliko kuća i muzički instrument.

Test ličnosti kakvi ste kada se zaljubite 1
Oleg Shupliak/YourTango 

Šta je ono što ste prvo ugledali kada ste pogledali sliku? Pročitajte u nastavku rešenje testa:

1. Slikar i njegov predmet - Fokusirani ste na vašeg partnera

Ako je prvo što vidite u ovoj optičkoj iluziji slikar, onda to znači da ste u vezi isključivo fokusirani na svog partnera. Kada ste slobodni, rado provodite vreme upoznavajući druge ljude, ali kada se zaljubite, onda svu svoju energiju usmeravate na tu posebnu osobu. Potpuno se posvećujete partneru što je divno, ali može imati i negativan sled ako u tome preterate. Možete zaboraviti na sebe i svoje potrebe, jer ste stalno usmereni na partnera, a postoji rizik i od toga da ćete stalno imati pritisak da li ste ispunili partnerova očekivanja.

2. Muškarac bez brkova - Ozbiljan i introspektivan prema partneru

Ako je prvi simbol koji ste na slici primetili muškarac bez brkova, onda to znači da postajete ozbiljniji i introspektivniji kada ste u vezi. U vezi je važno pričati o emocijama, otvoreno pokazati osećanja i komunicirati. Ako se povučete u sebe, u tišinu i svoje misli, i to duže traje, možete zbuniti partnera. Sve treba da bude umereno - umerenost je ključna.

3. Čovek sa brkovima - Brzo se vežete i "odomaćite" u vezi

Ako ste prvo videli lice čoveka sa brkovima na ovoj slici optičke iluzije, onda to znači da se brzo vezujete kada se zaljubite u nekoga i odmah planirate budućnsoti. Uživate u tome da niste vezani kada niste u vezi, ali kada nađete nekoga, stičete novu svest o važnosti porodice i doma kao centra vašeg života. Skloni ste monotoniji u vezi, pa često u odnosima forsirate kućnu atmosferu ili rutinu. Važno je da ponekad postoje i promene i malo dinamike.

4. Žena pored drveta - Želite senzualnost u vezi

Ako je prva stvar koju vidite na ovoj slici žena koja stoji pored drveta, onda to znači da vidite senzualnost u svemu. Uživate u nežnosti, intimnosti, pokazujete osećanja. Vezi pristupate sa puno strasti i romantične energije. Ovo je nešto predivno i inspiriše vas, ali nemojte da samo odustanete kada prođu prvobitni leptirići.

5. Kuće - fokus na budućnost

Ako ste prvo videli kuće na ovoj slici optičke iluzije, onda to znači da postajete mnogo više fokusirani na budućnost kada ste zaljubljeni. Možda inače niste osoba koja puno planera, ljubavna veza vas može podstaći da razmišljate o budućnosti i želite da planirate unapred.

6. Muzički instrument - Budite kreativni tokom veze

Ako je muzički instrument bio prvo što ste videli u ovoj optičkoj iluziji, onda to znači da postajete mnogo kreativniji kada ste u vezi. Uživate u novim iskustvima, a stalno težite da sa partnerom iskusite nove estetske doživljaje, posetite kulturne događaje, zajendo se razvijate, i mentalno i duhovno.

Izvor: Sensa