Testovi sa optičkim iluzijama mogu otkriti određene tajne ličnosti, a sada vam donosimo test u vidu slike kanadskog umetnika Roba Gonsalesa, poznatog po svojoj tehnici da utka naizgled kontradiktorne iluzije u isto umetničko delo. Ovo umetničko delo zove se "Arborealna kancelarija".

Pogledajte sliku izbliza, obratite pažnju na detalje, a onda odgovorite - šta je prvo što ste na slici primetili? Odgovor je rešenje testa i otkriva koje su vaše najdublje ambicije.

Rešenje testa - ako ste prvo videli:

Drveće - Najčešće ga prvo primete odlučni pojedinci ili oni koji ne gube iz vida širu sliku. Fokusirani ste na detalje i vaše ambicije su usko povezane sa rastom karijere sigurnim koracima.

Zgrade - Ako ste prvi put videli visoke nebodere u ovoj optičkoj iluziji, to znači da su vaše ambicije povezane sa urbanim snom. Možda razmišljate da se iselite iz svog malog gnezda da biste ostvarili te snove.

Čovek - Vi ste avanturista ako ste na prvi pogled videli lik muškarca. Imate razvijene ambicije, ali ste izuzetno spontana osoba. Skloni ste promenama karijere, pa su vaše ambicije možda baš povezane sa razvojom u nekoj novoj profesionalnojoblasti.

Izvor: Sensa