Raskid predstavlja izazov za sve koji i dalje vole partnera, ali čak i kada je ljubav izbledela, ostaju navike, distanca, možda čak i razdvajanje praćeno teškim rečima i energijom. Zato je skoro svaki raskid stresan, ali neke osobe sa kojima smo se razdvojili, teško zaboravljamo, one su ostavile trag na našoj duši. Psiholozi smatraju da nakon raskida muškarci teško zaboravljaju žene sa određenim osobinama i ulogom u njihovom životu.

Saznajte koje 4 žene muškarac teško zaboravlja:

1. Srodna duša - To je osoba koja ih je razumela, podržavala ih u teškim trenucima i savetovala. Ona je prvenstveno bila prijatelj, a onda partnerka. Uvek je bila spremna da sasluša i pokaže interesovanje, njegovo srce je kucalo u ritmu sa njenim. Ovakvi parovi se retko rastaju, ali ako se usled životnih okolnosti i to dogodi, muškarac ovakvu partnerku retko zaboravlja.

2. Žena koja voli život - Reč je o osobi koja donosi pozitivno raspoloženje. Ako se uvek smeje, onda je u stanju da zrači samo dobro, privlači sve k sebi, kao magnet. Ona je puna energije, spremna na avanture, živi život punim plućima, i uči druge kako da maksimalno iskoriste sve životne lepote. Takva žena se teško zaboravlja.

3. Žena puna iznenađenje - Stalno ima neke nove ideje, svaki dan sa njom je nova avantura. To je osoba sa kojom ne znate šta vas očekuje sutra, ali prija vam ta njena pokretačka energija puna iznenađenja. Njena misija je da vam otkrije da u životu ne možete sve samo planirati, već je važno i da se prepustite tokovima koje vas nosi.

4. Fatalna žena - To su dame koje znaju kako da vole sebe, brinu o sebi, negujus ebe i uvek u sebi imaju određenu dozu tajanstvenosti. One su angažovane na više polja, posvećene poslu, stalno se razvijaju, uče, a u ljubavi otkrivaju neke nove horizonte. Ona se niakda ne zaustavlja, a vas takođe podstiče na putu razvoja. Ova vrsta žene jasno daje do znanja da je srećna i sama u životu, da se ne plaši samoće i da njena sreća ne zavisi od muškarca. Često je teško zadržati je pored sebe, ali dugo ostaje u mislima i u srcu.

Izvor: Sensa