Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAJ ZNAK POKAZUJE DA JE LJUBAV U VEZI NESTALA, IAKO VI TOGA NISTE SVESNI: Čuvena priča o mladiću i starici otvara oči!

Jedan znak pokazuje da je ljubav u vezi nestala - priča o mladiću i starici otkriva nešto novo u dimenzijama ljubavi!

 Znak da je ljubav u vezi nestala Izvor: Shutterstock

Ponekad ljubav nestane pre nego što postanemo spremni da to priznamo... Ovo je tužna istina sa kojom se mnogi parobvi često suoče. Ponekad jednostavno prestanemo da volimo partnera, ali to sebi ne priznajemo. To se najčešće odlikuje u tome što počinjemo kod njega da primećujemo nedostatke koji nam ranije nisu smetali, a sada ih pretvaramo u njegove ili njene glavne osobine. Ovo je prvi signal da je ljubav prestala da postoji, da bledi. Evo jedne priče koja će to slikovito prikazati!

Pročitajte još

Mladić je strastveno voleo ženu koje je bila starija od njega. Voleo je toliko snažno da je ona za njega predstavljala ceo život. Bilo je mnogo ljudi koji uveravali da je žena stara i neprivlačna i da može da pronađe mnogo lepšu, mlađu i bolju. Ali mladić je odgovorio da nema lepšeg od njegove voljene. Govorio je da je ona kao bujna ruža u divnom vrtu. Niko se ne može porediti sa njenom lepotom i privlačnošću.

Mladićev otac, trgovac, koji se protivio ovom odnosu poslao je sina na dug službeni put. Putovanje je bilo izuzetno dugo. Mladić je proveo godinu dana u stranim zemljama, doživeo razne stvari i video mnogo toga. A onda se vratio u svoj grad i video svoju voljenu na ulici. Prišla je, nasmešila se i pružila mu ruku...

Mladić je zbunjeno pogledao svoju voljenu, a zatim sa strahom i saosećanjem upitao: "Šta ti se desilo dok sam bio na putu? Da li si bila ozbiljno bolesna? Da li su te povredili udarci sudbine? Tvoje lice je prekriveno borama, vrat takođe, imaš sedu kosu i oko je počelo da žmiri – šta se dogodilo? Zašto su ti noge postale krive? Počeo si da šepaš. Šta ti se strašno dogodilo dok sam bio odsutan?"

Saznajte i...

Ona je tužno odgovorila: "Uvek sam šepala. I oko mi je uvek lagano žmirilo. Ranije je bilo bora i sede kose; možda manje, ali bilo ih je. Samo nisi video, jer si me gledao očima ljubavi. A sada si prestao da me voliš!"

Žena je rekla je gorku istinu. Dok je mladić bio zaljubljen u nju, on je gledao očima ljubavi i srca, a kada je ljubav izbledela - video je sve mane i nedostatke fizičkog izgleda.Kada nestaje ljubav, nedostaci postaju upadljiviji. Javljahju se pitanja - Zašto se toliko promenio? Šta mu se desilo? Neka bude kao pre! Često je istina da je osoba ista kao pre, samo je vi više ne posmatrate očima ljubavi.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj