Psihološki testovi su zabavni upitnici koji nam mogu otkriti nešto zanimljivo o našoj ličnosti, karakteru, intuiciji ili podsvesti. Svi na različite načine možemo posmatrati potpuno identične stvari, a ta naša percepcija može otkriti puno o nama samima.

Ovaj psihološki test su osmislili stručnjaci i zasnovan je na moći zapažanja. Sasvim je jednostavno: dobro pogledajte sliku i odgovorite na jednostavno pitanje – da li mačka ide gore, odnosno penje se uz stepenice ili silazi niz stepenice?

Evo šta govori rešenje:

Mačka se penje uz stepenice - Ako vidite mačku kako se penje uz stepenice, to znači da ste osoba koja obraća pažnju na znakove. Istovremeno, postoji velika verovatnoća da ste veoma neorganizovana osoba koja je naivna i veruje u sve što drugi kažu. Ali istina je da često uživate u životu iskrenije od drugih.

Mačka silazi niz stepenice - Ako vidite mačku kako silazi niz stepenice, to znači da ste osoba sa veoma dobrom intuicijom. U isto vreme, stalno dovodite u pitanje sve što vidite ili čujete i postavljate mnoga pitanja. Vi ste idealna osoba ako je nekome potreban savet, jer uvek vidite situaciju iz više uglova.

Izvor: Sensa