Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODGOVORITE SAMO NA JEDNO PITANJE I SAZNAĆETE KO STE ZAPRAVO: Rumijeve reči koje će odmah otkriti tajnu vaše duše!

Odgovorite na jedno pitanje i saznajte ko ste zaista - Rumijev citat otkriva šta se krije u svakoj duši.

 Rumijev citat otkriva ko ste zaista. Izvor: Shutterstock

Citat persijskog sufijskog pesnika DžalaladinaRumija može vam pomoći da otkrijete ko ste zaista u životu, kao i kojim stvarima bi možda trebalo da poklonite više pažnje.

Ako ste se pitali ko ste vi, Rumi je govorio - "Ovo je veoma suptilan koncept: sve što volite ste vi."

Zato je važno da iskreno odgovorite na pitanje - Šta i koga zaista volite u ovom životu? Možda ćete moći odmah da odgovorite, a možda će vam za traženej odgovora tebati nekoliko sati, dana, puno razmišljanja. Kada osvestite, shvatićete da ono što volite, baš takvi ste zapravo vi sami.

Zato je važno da u tom traganju za smislom zastanemo i saslušamo sebe, da se upoznamo sa sobom. Dobro je s vremena na vreme usporiti. Gledajte na šta se češće fokusirate. Razmislite šta i koga volite.

Ljubav je već sama po sebi sreća! Ako možete reći da volite, onda je to sjajno. Voleti i emitovati ljubav, kao da se u te dve stvari sastala cela lepota života. Ljubav izaziva želju za davanjem, deljenjem, odnosno, doprinosi činjenici da osoba živi u ravnoteži.

Zato se zapitajte - šta je to što volite? Koje su vaše omiljene aktivnosti? U kojim temama najviše uživate? Koja su vaša omiljena mesta u vašem domu, vašem gradu, na ovoj planeti?

O čemu želite da vodite računa, šta želite da poboljšate? Na čemu ste najviše zahvalni? Sve su to čestice i aspekti vas. Sve vas to čini jačim i harmoničnijim.

Ne zaboravite da odgovorite i na to koga volite. Koga sada volite toliko da vam srce jače kuca? Koga ste ikada voleli? Sa kojom od voljenih osoba najviše volite da provodite vreme? Ne zaboravite da toj osobi iskažete ljubav, da joj kažete da ste tu, da ste zahvalni na njoj i da je vaša ljubav prema njoj neizmerna.

Živite kroz ljubav i sa ljubavlju svaki dan!

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj