Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAŠA PORUKA ZA SREĆU U NEDELJU, 19. FEBRUAR 2023: Kako da skinete okove straha i živite srećnije!

Poruka za sreću u nedelju, 19. februar 2023. godine - Vreme je da se oslobodite okova straha i živite slobodno i srećno!

 Vaša poruka za sreću 19 FEBRUAR 2023. Izvor: Sensa / Canva

Vaša poruka za sreću u nedelju, 19. februar 2023. godine!

Strah je delovanje uma. Strah je upotreba, ili bolje rečeno zloupotreba mašte. U stvarnosti, kada se nečega plašite, jednostavno birate da zamislite budućnost. Plašite se da će se vaš supružnik razvesti, ili da će vas zmija ugristi, ili da ćete izgubiti posao. Dakle, kada se plašimo, jednostavno dopuštamo našem umu da zamisli lošu budućnost. Postoje dve stvari koje možete da uradite.

Jedno bi bilo zamisliti dobru budućnost. Drugi bi bio da prestanete da razmišljate o budućnosti i da osvestite svaki dan, svaki trenutak, svaki sekund, i živite sada i ovde, u sadašnjem trenutku. Ako ste osoba koja se plaši, znate da strah moćžže biti neki vid "zatvora" i svesni ste koliko može snažno da vas sputava. Moramo da disciplinujemo svoj um i odlučimo da ne razmišljamo o lošoj budućnosti. Možemo to da uradimo. Možemo birati svoje misli. Potrebna je vežba, ali promenom jedne po jedne misli, možete skinuti okove straha i osetiti slobodu.

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj