Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju i smernicu za pozitivnu promenu života - za 10. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Ne poredim se sa drugima. Jedina osoba sa kojom se poredim je osoba sa kojom sam bio juče. I sve dok je osoba kakva sam danas čak i malo bolja od osobe koja sam bio juče – ispunjavam svoju definiciju uspeha.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Jedna mala pozitivna misao ujutru može da mi promeni ceo dan. Dakle, danas ustajem sa snažnom mišlju da postavim vibracije i dozvolim uspehu da odjekne kroz svaki trenutak mog dana

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Postavljam ciljeve i idem za njima sa svom odlučnošću koju mogu da prikupim. Kada ovo uradim, moje sopstvene veštine i talenti će me odvesti na mesta koja me zadivljuju.

Izvor: Sensa