Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 11. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - U sebi imam moć da započnem put promene. Biram da idem dobrim putem i da iskra dobre energije zaslvetl u meni. Spremna sam da zasijam u novom svetlu.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Otpuštam negativna sećanja na prošlost i dopuštam da se emotivne rane zacele. Biram mir, radost i ljubav, a oslobađam se besa, tuge i nezadovoljstva. U meni raste i razvija se blagostanje.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Štitim sebe od negativnih kritika, loših misli i pogrešnih uverenja. Ne dopuštam da mi okruženej govori kako ću da živim, ja sam kreator svog životnog puta. Biram da pravim dobre izbore.

Izvor: Sensa