Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 12. april 2023. godine - posebno će značiti onima koji nisu povezanis as vojim telom, odnosno u odrazu ogledala vide samo mane.

Ako ste izabrali karticu broj 1Osećam se smireno i usredsređeno čak i u teškim situacijama. Zaslužujem da se osećam sigurno, udobno i samouvereno u ovom telu. Prihvatam sebe takvu kakva jesam. Moje telo je savršeno takvo kakvo jeste.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Dozvoljavam ljubavi da ispuni svaki centimetar moje kože i prigrliću toplinu koju mi ova ljubav daje. Zahvalna sam što živim u svom divnom ženskom telu.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Moje telo je ogroman dar i ja ću se prema njemu odnositi s ljubavlju i dobrotom. Moje telo je moja odgovornost, a ja ću učiniti ono što je najbolje za mene. Moje telo je savršeno takvo kakvo jeste.

Izvor: Sensa