Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 13. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1Ništa ne počinje lako. Greške mi mogu pomoći da učim i rastem. Idem za svojim snovima. Poboljšavam se uz mnogo vežbe i tražim pomoć kada mi zatreba.

Ako ste izabrali karticu broj 2Moj cilj je napredak, a ne savršenstvo. Mogu naučiti bilo šta! Najbolji način da naučim jeste da nastavim da pokušavam. Uvek dajem sve od sebe. Izazovi mi pomažu da rastem.

Ako ste izabrali karticu broj 3Odlučujem da transformišem svoj život u svoju korist. U svojoj novoj stvarnosti prihvatam samo ljubav, svetlost i pozitivnost. Za sobom ostavljam sve što mi više ne služi.

Izvor: Sensa