U našem umu i srcu živi bezbrojh želja. Neki snovi su tu još iz detinjstva, čekaju da ih oslobodimo i da poput papirnog zmaja odlete do zvezda i donesu nam ostvarenje. Neki snovi su dnevni, trenutni, neki su samo ideje koje ako sada ne pokrenemo, ostaće u domenu zaboravljenih snova. Svaki korak ka ispunjenju želje je važan, a jedan od najbitnijih koraka jeste vežbanje pozitivnog stava. Kroz optimizam šanse za ostvarenjem se povećavaju, a kako biste uvežbali pozitivan duh, u tome vam mogu pomoći afirmacije.

Donosimo vam 3 ključa, a na svakom od njih piše šta otključava. Izaberite jedan ključ i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 25. april 2023. godine:

Ako ste izabrali ključ sreća - Praćenje moje radosti otkriva put do mog najboljeg života. Moj izbor da budem srećna održava moje zdravlje i energiju. Sreću koju osećam osećaju svi oko mene.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Stvaram život svojih snova korak po korak. Odabrao sam da budem svetionik pozitivnosti za ljude u svom životu. Volim ljude i uživam da budem prijateljski nastrojen prema svima sa kojima se sretnem.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Savladao sam izazove u prošlosti, i mogu i hoću to ponovo. Otporan sam i jak. Ja sam miran i opušten. Bez obzira na to šta svet baca na mene, ostajem bezbedan i siguran. Ja sam pun ljubavi.

Izvor: Sensa