Svaka osoba ima određene karakteristike i osobine, niko na ovom svetu nije isti, već svako u sebi poseduje određenu autentičnost. Testovi sa slikama ili vizualni testovi ličnosti mogu otkriti tu vašu posebnost, potrebno je da pogledate sliku i oddgovorite šta ste na njoj prvo primetili.

U sledećem vizuelnom testu, trebalo bi da posmatrate sliku samo 3 sekunde, ni više ni manje. Vaš zadatak je da jednostavno pogledate sliku i zapamtite šta vam je prvo zapalo za oko.

Šta ste prvo videli:

Lice - Ako je prvo što ste primetili na testu ličnosti bilo lice, vi ste veoma uporna osoba i imate vrlo jasnu predstavu šta želite od života i kada vam nešto padne na pamet, teško je da se neko promeni vaš um. I ne samo to, vi ste i veoma uravnotežena i oprezna osoba u svemu. Nikada ne donosite impulsivne odluke jer uvek odvojite vreme da analizirate svaki detalj bilo kog problema. Sve mora biti isplanirano, nikada ništa ne prepuštate slučaju. Ali vi ste osoba koja je emotivno zavisna od toga šta drugi govore, što može da šteti vašem zdravlju i kvalitetun života, teško vam je da odolite kritikama. Plašite se da ne pogrešite pred drugima i ne postanete predmet kritika.

Žena koja skače - Ako vidite sliku žene koja skače, vi ste osoba koja se izdvaja po originalnom pristupu životu i kreativnoj prirodi. Ništa ne prepuštate slučaju. Takođe imate veliku moć zapažanja. Vaše samopouzdanje i sigurnost u svemu što radite vodi vas na mesta za koja niste ni znali da postoje. To vas tera da često dolazite do sjajnih ideja, iako retko uspevate da ih sprovedete u dela. Još jedan kvalitet koji posedujete je da ste u stanju da date dobre savete, uprkos činjenici da ih retko možete primeniti u svom životu, ipak, ljudi vam se obraćaju za pomoć, a vi ste uvek saosećajni prema tome da pružite ruku pomoći onima kojima je potrebna. Čak i ako to ne priznate, mnogima ste model. Imate mnogo različitih želja i ciljeva, ne volite da se dugo zadržavate ni na jednom mestu, jer ne volite monotoniju i dosadu. Pored toga, vi ste neko ko voli da s vremena na vreme provede vreme sam, po mogućnosti u prirodi.

Izvor: Sensa