Da li je moguće zaljubiti se posle 50? Ovde pričamo o onoj poletnoj ljubavi kada vam srce jako kuca u grudima, osećate leptiriće u stomaku, jedna osoba vam je na umu i želite stalno a budete blizu nje... Odgovor mnogih je da možete. Ljubav ne zna za granice, ona oživljava, aktivira osećanja, ispunjava svet zvucima, jarkim bojama i mirisima.

Posle pedesete mnogi smatraju da više neće osetiti takvu ljubav, ali važno je opsvetiti da ljubav nije rezervisana samo za mladost. Ljubav je iskustvo koje se menja i stiče celog života, neverovatna sila koja vas podstiče da otvorite svoje srce i volite. Ako ste sami i pitate se šta bi ljubav posle 50-ih mogla da donese u vašem životu - otkrivamo vam sledeće:

1. Ljubav je blago koje obogaćuje vaš život i čini da budemo dodatno ispunjeni. To ne znači da se bez partnerske ljubavi ne može biti srećan, ali kada se ljubav pojavi posle 50-e godine, primetićete kako menja vaš život iz korena.

2. Ljubav je granica - Postoje događaji u životu koji dele život na "pre" i "posle". Ljubav može postati prolaz za koji prelazite do drugog, svetlijeg nivoa života. Ljubav će iznenada doći kada je uopšte ne očekujete, vi je ne možete kontrolisati, ona je tu i dolazi u svom velikom stilu. Ne možete se zaljubiti jednim klikom, ona se događa, traje i pokazuje vam kako da pređete određene granice.

3. Ljubav je dar - Možda biste trebali pažljivo postupati prema ovom neverovatnom poklonu sudbine, uz poštovanje svojih osećanja. i zahvalnost sebi i sudbini za ono što se dogodilo. Zato šansu za ljubav smatrajte darom i budite spremni da volite. Srce ne zna za godine kada je ljubav u pitanju, pa se može zaljubiti onako jako, baš kako ste to doživeli po prvi put u životu.

Izvor: Sensa

ŠTA SE DOGAĐA KADA SE ZALJUBITE U 50-IM GODINAMA: Ljubav može doći kada je niste očekivali i promeni granice u vašem životu