Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte poruku za 13. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Uvek imam dobre ideje i rešenja za probleme. Ja kontrolišem svoje misli i emocije. Negativne misli su neprijatelji uspeha. Neću dozvoliti da me to definiše.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Nisko samopoštovanje je nešto što ću prevazići. Ja sam ljubazan, saosećajan i zaslužujem ljubav i poštovanje. Pozitivna promena dolazi iznutra.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Uvek biram lepe reči, jer one imaju moć da promene živote. Pokazujem saosećanje i razumevanje prema drugima. Punim svoje srce ljubavlju i ona se preliva u svet.

Izvor: Sensa