Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 17. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Oslobađam napetost kad god izdahnem. Ja sam jaka i spremna za promene. Oslobađam se stresa. Osećam se slobodnije i zdravije. U sebi se osećam mirno i spokojno.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Ja sam više od svojih misli. Ja biram mir. Otpuštanje brige postaje lako. Otpuštam svu napetost u svom telu. Čekaju me samo dobre stvari.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Mogu da prevaziđem svoje strahove. Mogu da istrajem i ostanem jaka. Oslobođena sam anksioznosti. Mogu da prevaziđem svaku stresnu situaciju. Mogu to da ostvarim.

Izvor: Sensa