Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte poruku za 16. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Vidim toliko pozitivnih stvari u svom životu. Stalno stvaram sve što mi srce poželi. Doživljavam radost u svemu što radim.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Sve dobro u mom životu dolazi mi kao rezultat moje spremnosti da pronađem sreću u svakom trenutku. Moja sreća se ogleda u svemu što privlačim. Moja unutrašnja radost je izvor svega dobrog u mom životu.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Dozvoljavam sebi da se osećam dobro. Život o kome sam oduvek sanjao nastao je mojim izborom da sada budem radostan. Praćenje moje radosti otkriva put do mog najboljeg života.

Izvor: Sensa