Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 21. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Imam sve što mi je potrebno da uspem. Ja sam sposoban da postignem svoje ciljeve. Imam poverenja u svoju sposobnost da donosim mudre odluke.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Pustiću stvari koje mi ne služe. Okružujem se pozitivnim ljudima i stvarima. Ja sam pun energije i zaslužujem sreću.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Odreći ću se svog lošeg ponašanja i prihvatiti neka dobra. Moja budućnost je svetla i spreman sam da rastem! Činim dobra dela i dobro me stalnop okružuje.

Izvor: Sensa