Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 23. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Pomiren sam sa svime što se dešavalo, dešava i dešavaće se. Osećam se opušteno. Osećam se celim. Ovo je upravo mesto gde mi je suđeno da budem. Dajem sebi dar bezuslovne ljubavi, saosećanja i mira.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Kada se osećam preopterećeno, dozvoljavam sebi prostora da zastanem i udahnem. Verujem da sve ide za moje najviše dobro. Postoji lepota u usporavanju.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Dozvoljavam sebi da usporim i pronađem lepotu u ovom sadašnjem trenutku.
Sve mi se odvija u savršenom vremenu. Oslobađam se brige i biram da verujem. Život je divan. Imam vremena. Sve je dobro.

Izvor: Sensa