Simboli su moćni duhovni medijumi koji prenose poruke iz naše više svesti. Izaberite simbol sa slike koji vam najviše odgovara u ovom trenutku i pročitajte koju poruku ovaj test nosi za vas.

1. Pero

Pero je simbol božanske veze, vođstva i zaštite. Obaveštava vas da ste trenutno na putu ličnog rasta koji vas vodi do moćne lične transformacije. Dozvolite da vas vodi pero i verujte da ste zaštićeni na svom putovanju. Ako se osećate kao da ste već neko vreme stagnirali, razmislite kako biste mogli da stupite u bolji kontakt sa sobom i svojom unutrašnjom mudrošću. Tokom ovog perioda možete dobiti mnogo jasnoće. Ptice ili vaši dragi pokojnici mogu sada biti vaši vodiči na putu.

2. Zmija

Zmija je simbol životne snage, transformacije i lečenja. To vam govori da se u vašem životu trenutno (ili na horizontu) dešavaju promene zbog kojih se možda osećate nesigurno. Ona vas uverava da ste dovoljno jaki da prevaziđete predstojeće životne izazove i nudi vam svoju drevnu mudrost. Poput zmije, i vi ćete morati da skinete svoju staru "kožu", koja će početi da vas steže. Nemojte se plašiti ovog procesa, jer će vam omogućiti da rastete do novih, ranije nepoznatih dimenzija.

3. Ključ

Ključ je simbol osnaživanja, znanja i duhovnog rasta. Došli ste do tačke u kojoj je apsolutno neophodno da vaš razvoj preuzme primat i da u odnosu na lučni razvoj donosite odluke i birate životni put. To vam daje do znanja da vam u trenutnoj situaciji predstoji nekoliko vrednih lekcija koje ćete videti i naučiti  ako samo proširite svoj pogled i potražite ih. Osnažite se novim iskustvima i znanjem. Ključ rešenja je na vašem dlanu.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: