Anđeli su čiste figure koje se manifestuju pod mnogim različitim fenomenima da bi nam prenele svoje poruke. Danas vam predstavljamo veoma zanimljiv test, sve što treba da uradite je da izaberete jednog od anđela sa slike i pročitate poruku koju taj anđeo ima za vas.

Pustite intuiciju da vas vodi, a ne um. Kog anđela birate?

Ako ste izabrali anđela 1:
Da su svi naučili da veruju svojim instinktima, onda bi bez sumnje svet bio bolji, jer bi bilo manje drame i stresa.
Razmislite o tome, vaše superiorno biće i vaši duhovni vodiči (Anđeli, Bog, Univerzum) komuniciraju sa vama kroz vašu intuiciju. Kada odbacite svoju intuiciju, delimično odbacujete božansko vođstvo.

Ako ste izabrali anđela 2:
Samopoštovanje je temelj vašeg života. Kada zaista volite i prihvatate sebe, više i praštate sebi, možete da delite i date ovu energiju drugim ljudima. Sebi i drugima možemo dati samo ono što već imamo. Kada volite sebe bezuslovno, možete bezuslovno voleti druge, stvarajući zdraviji odnos.

Ako ste izabrali anđela 3:
Radost je veoma visoka vibrirajuća energija koja odgovara ljubavi. Kada radite radosne stvari, ovu energiju delite sa drugima. Kada imate stresne i nesrećne dane, ova energija utiče na sve ljude u vašem životu: iscrpljuje i vas i njih!

Ako ste izabrali anđela 4:
Kada uporedimo sebe ili svoje živote sa drugima, snižavamo svoju vibraciju. Jedina osoba na koju treba da se fokusirate ste vi, jer možete promeniti samo sebe. Neka vas drugi inspirišu i verujte u svoj potencijal.

Ako ste izabrali anđela 5:
Meditacija, kreativno izražavanje, joga, vežbanje, zdrava ishrana, lečenje energijom, čišćenje čakri i upotreba kristala za isceljenje su alati za unos pozitivne energije u vaš život.

(Sensa)

BONUS VIDEO: