Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

7 načina da uspostavite snažnu vezu sa anđelima: kako da primite jasne poruke, pomoć i čistu ljubav

Anđeli su uvek uz nas, samo treba da pronađemo način da uspostavimo vezu sa njima i tako dobijemo njihovu ljubav, podršku i zaštitu. Evo kako da uspostavite vezu sa svojim anđelima...

  Izvor: Foto: Shutterstock

"Vaši anđeli su uvek s vama i uvek ste povezani sa njima. Međutim, to ne znači da treba da zanemarite njihovo vođstvo i prisustvo", kaže Melanie Beckler, autorka knjiga "Let Your Light Shine", "Channeling the Guides and Angels of Light", "Angel Messages", "Ascension Angel Messages" i "Experience Angels", kao i CD-ova i DVD-ova o anđelima.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

Zbog društvene uslovljenosti, vlastitih uverenja i ega, objašnjava ona, možda potpuno propuštate povezanost sa anđelima. To možete promeniti: ako zatražite, anđeli će vam pomoći da dođete na odgovarajuću frekvenciju i osetite njihovu prisutnost. Vezu sa njima možete ojačati na sledećih 7 načina:

1. Odredite nameru - možete doći do tačke kada ćete u svakom trenutku moći da se povežete sa anđeoskim vođstvom. Zato izdvojite vreme da se svesno prilagodite frekvenciji i uključite. Nađite udobno i tiho mesto na kojem nekoliko minuta možete uspostavljati vezu sa anđelima. Ugasite kompjuter, utišajte telefon, zatvorite vrata. Odredite nameru da se povežete s anđelima.

2. Raščistite svoj prostor - kada tek učite da se uskladite sa odgovarajućom frekvencijom i osetite prisutnost anđela, nered može jako odvlačiti pažnju. Stoga pre svesnog "uključivanja" u vođstvo svojih anđela, uredite svoj prostor: iznesite smeće, raščistite gomile stvari i pospremite, stavite sve na svoje mesto. Možete otvoriti prozore, pa pustiti u prostoriju svež vazduh i prirodno svetlo. Čist prostor pomoći će vam da raščistite i svoj um, što je ključni korak u uspostavljanju veze sa anđelima. Za lakše postizanje odgovarajućeg raspoloženja, u difuzor stavite malo eteričnog ulja, upalite nekoliko sveća ili zapalite malo žalfije.

3. Pročistite i podignite svoju vibraciju - ovo je nešto što dolazi ruku pod ruku sa raščišćavanjem svog prostora, a ključno je za uspostavljanje veze sa anđelima. Srećom, i u tome možete zatražiti njihovu pomoć: zamolite ih da vam pročiste i podignu vibraciju. Potom neko vreme sedite u opuštenom položaju, dišite i zamišljajte božansku belu svetlost svuda oko sebe. Svesno udišite svetlost, a kada izdišete, zaboravite na sve što vas opterećuje i vuče ka dole. Proces vam može olakšati slušanje muzike koja vam poboljšava raspoloženje ili vođenje anđeoske meditacije, kao i udisanje eteričnih ulja tamjana, lavande i pitome nane.

4. Pozovite anđele u zaštitu - strah je jedna od glavnih stvari koje blokiraju ljude i sprečavaju ih da uspostave duboku vezu sa anđelima. Jednostavno je rešenje neka vrsta zaštitnog rituala koji omogućava osećaj sigurnosti. Melanie Beckler ističe da je za tu svrhu savršeno pozivanje božanske svetlosti. Možete pozvati arhanđela Mihajla ili anđele zaštite da paze na vas dok se povezujete sa anđelima. Iskušajte jednostavno pozivanje poput ovog: "Hvala ti, (ime) što se sada povezuješ sa mnom i štitiš me na svakom polju, dok skidam svoj štit i podižem se da se povežem sa svojim anđelima."

5. Zatražite od svojih anđela da se povežu sa vama - duboko udahnite, zatvorite oči i potrudite se da se što bolje usresredite. Možete da stavite ruke na srce dok govorite: "Anđeli, molim vas da uđete i povežete se sada sa mnom... Pomozite mi da zapamtim vašu prisutnost i povežem se sa znanjem, mudrošću i istinom, jer će mi sad najviše koristiti. Hvala vam."

6 Slušajte - kada pitate, vaši će anđeli odgovoriti. Nemojte se previše truditi da slušate, samo se usresredite na disanje i verujte da anđeli odgovaraju na vaš poziv. Utišajte um, otvorite srce i slušajte vodstvo svojih anđela. Imajte na umu da ćete anđele čuti drugačije nego što ste očekivali. Obratite pažnju na inspirativne misli i osećanja, a potom verujte vođstvu koje se pojavi; možete ga i zapisati. Ponekad će najvažnije vođstvo doći putem vaših osećaja i duha, a ne uma.

Odgovor na molitve: 7 tajnih znakova da je anđeo u vašoj blizini...

7. Tražite svetlost i ljubav - zapamtite da su vaši anđeli spiritualna bića neverovatno visoke vibracije, čiste ljubavi i svetlosti. Bilo kakvo vođstvo koje dele dolazi iz te perspektive. Tako da, ako osetite bilo kakav strah zbog poruka ili osećaja, pustite ih da odu - to nisu vaši anđeli!

Zaboravite na svaki strah, sumnju ili upletanje ega uma, zatim usresređenost preusmerite na disanje, usklađivanje sa božanskom svetlošću koja je svuda oko vas i slušanje otvorenog srca vođstva koje dolazi od anđela, što je sto posto usklađeno sa božanskom ljubavlju. Ako nikako ne možete da zaustavite glas sumnje svog ega, zatražite od svojih anđela da vam pomognu da zaboravite tu misao i da se potpunije uskladite sa ljubavlju i anđeoskom frekvencijom u sadašnjem trenutku.

sedam_nacina_da_uspostavite_snaznu_vezu_sa_andelima_kako_da_primite_jasne_poruke_pomoc_i_cistu_ljubav1
Izvor: Foto: Profimedia

Izvor: Sensaklub

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj