NAJTAČNIJI TEST LIČNOSTI - ISKRENO ODGOVORITE NA SVAKO PITANJE: Otkriva do srži vašu podsvest i skrivene želje!

Odgovorite na pitanja psiho testa i otkrijte svoju podsvest i skrivene želje

Shutterstock

Naša podsvest je velika enigma. Skriva mnoge tajne, koje smo sklonili čak od samih sebe. Mnogih svojih reakcija uopšte nismo svesni, kao ni želja. Odvojite nekoliko minuta i uradite psiho test. Saznajte skirvenu stranu svoje ličnosti!

Kada odgovarate na pitanja, potrebno je da kažete prvo što vam padne napamet, bez mnogo razmišljanja:

Zamislite da hodate šumom sa jednom osobom. Ko je ona? Osoba koju ste izabrali je najvažnija osoba u vašem životu u ovom trenutku. Dok hodate šumom, čujete šuškanje i pojavljuje se životnja. Kolko je velika i šta vi radite u tom slučaju? Njena veličina odgovara količini vašeg stresa kojem ste izloženi, a ono što radite kada vidite životinju je kako reagujete na stres.

Nastavljate da šetate i nailazite na kuću. Koliko je velika? Da li vidite ogradu? Ako postoji ograda, to znači da ste previše zatvoreni, da se sputavate i ograničavate. Ukoliko nema ograde, vi ste otvorena osoba. Veličina kuće predstavlja veličinu vaše ambicije.

Odlučite da uđete u kuću i vidite sto i na njemu šolju. Od kog materijala je napravljena- metal, staklo, karton? Izdržljivost te šolje označava jačinu veze sa osobom s kojom šetate po šumi. Što više stvari vidite na stolu, to znači da se srećniji. 

Nakon toga izlazite iz kuće i nailazite na vodenu površinu. Koliko je velika i kako ćete je preći? Veličina vode odgovara jačini vaše seksualne želje. Ako plivate preko vode, vi ste spremni da svoje želje zadovoljite, a ako zaobiđete baru, onda odustajte od svojih želja.

Za još detalja pogeldajte video ispod

This browser does not support the video element.

Test ličnosti koji otkriva vašu podsvest  Tik tok Onlyjayus

Izvor: Sensa