Izgled: stavite malo sladoleda u činiju i dobro ga pogledajte. Površina ne sme biti suviše sjajna, jer je to znak da se prebrzo rastapa.
Konzistencija: zabodite kašičicu u sladoled. Ne sme biti preterano mekan, što je znak prekomerne količine vazduha, ali ni previše kompaktan, malo vazduha je neophodno. Probajte kašičicu sladoleda. Osetite li kristaliće, to je znak nepravilne razmere sastojaka. Ili, ukazuje na to da je sladoled bio delomično rastopljen i zatim ponovno zamrznut.
Ukus: pre nego što ga probate, u ustima rastopite malo vode pa sladoled kratko zadržite u ustima. Suviše intenzivan ukus smatra se nedostatkom zato što ukazuje na dodatak dodatih aroma.
Temperatura: ako u ustima osetite da je temperatura sladoleda preniska, znači da postoji neka greška u recepturi, u količini vazduha ili u čuvanju.
Izvor: Zaštita potrošača
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!