Sastojci:
- 2 kg muskatne bundeve
- 125 g mladog luka
- 400 ml nezaslađenog kokosovog mleka
- 600 ml soka od narandže
- vezica svežeg korijandera
- 50 g sveže izrendanog đumbira
- prstohvat naseckanog čilija
- sok i izrendana korica jedne limete
- izrendanog muskatnog oraščića prema želji
- 40 g tostiranog susama
- prstohvat soli
- kašičica slatke mlevene paprike
- 1 l bujona od povrća
Postupak:
Meso bundeve isecite na kockice. Kuvajte na laganoj vatri u kokosovom mleku, soku od narandže i bujonu od povrća dok bundeva ne omekša. Izmiksajte sve u kašu i, ako vam je kaša pregusta, razredite je s malo vode. U čorbu dodajte đumbir, čili, sok i koricu limete. Začinite solju i muskatnim oraščićem. Dodajte mladi luk, kuvajte još dva minuta. Pre posluživanja pospite paprikom i ukrasite listovima korijandera i susamom.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!