Sastojci:
- 8 kg kupusa
- 3/4 l vinskog sirćeta
- 2,5 l vode
- 500 gr šećera
- lorber
- so
Priprema: Kupus očistiti od spoljnih listova, oprati i iseći kao za salatu. Posoliti ga i ostaviti da se ocedi. Da bi proces kiseljenja bio brži, treba ga dobro izgnječiti.
Kupus složiti u tegle i preliti vrelom marinadom od prokuvane vode, sirćeta, šećera i lorbera. Tegle hermetički zatvoriti.
Izvor: Lisa
3 horoskopska znaka shvataju šta je sreća 11. marta 2025: Veliko bogatstvo biće im servirano na srebrnoj tacni
Kako da se zaštitite od toksičnog manipulatora? 3 načina da ne upadnete u zamku čim vam neko kaže da grešite
3 horoskopska znaka su magnet za novac 3. marta 2025: Osećaju dodir luksuza o kojem su samo sanjali
Šta donosi pomračenje krvavog Meseca 14. marta 2025? Svi osećaju erupciju, a 2 znaka treba da odlože sve odluke
Dnevni horoskop za 13. mart 2025: Strelac sam sebe koči, Ribe više ne skrivaju svoju originalnost