Kockice tofua i iseckanu crvenu papriku nabodite na štapiće te ih prepržite na roštilju, svaku stranu po nekoliko minuta.
Za umak od kikirikija:
Pomešajte dve kašike maslaca od kikirikija, pola kašike svetlog tahini umaka, kašičicu i po tamari umaka, nekoliko kapi umeboshi sirćeta (možete da ga zamenite limunovim sokom), prstohvat ljute mlevene paprike i pola kašičice meda.
Ako se umak previše zgusne, razredite ga sa malo vode.
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!