Sastojci:
- 1/2 šolje maslaca od lešnika
- 1 šolja indijskih oraščića
- 4 kašike kakaoa u prahu
- 1 kašičica vanile
- 2 do 4 kašike sirupa od agave
- malo mleka od lešnika ili po potrebi
- 1/2 šolje mlevenog lešnika i oko 20 celih lešnika
Čokoladni preliv:
- 1/2 šolje rastopljena kakao maslaca
- 1/2 šolje indijskih oraščića
- 3 kašike kokosovog šećera (prethodno samleven u prah u mlinu za kafu ili u suvoj posudi blendera)
Umutite mikserom sve sastojke zajedno, stavite u jednu posudu pa ostavite u frižideru oko 30 minuta da se smesa stvrdne. Oblikujte u kuglice i u svaku u sredinu stavite jedan celi lešnik. Uvaljajte svaku kuglicu u grubo mleveni lešnik, pa umočite u čokoladu. Za čokoladni preliv sve sastojke pomešajte u posudi ili blenderu. Ostavite u frižideru oko 20 minuta.
Izvor: Sensa klub
Dnevni horoskop za 17. februar 2025: Vagi kontakti donose nove prilike, Lav preteruje sa emocijama
Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Neko će doživeti sudinski susret, nekome iznenada stiže novac
Zašto treba da se budite u 5 ujutro? Jačaju se 3 osobine važne za uspeh, ali samo ako ispunjavate jedan uslov
Dnevni horoskop za 16. februar 2025: Škorpiji će srce brže zakucati, Jarac okuplja ljude oko sebe
Kako da upoznate čoveka? Mudri citati Dostojevskog otkrivaju kada se najbolje vidi nečija duša