Sastojci (za desetak palačinki)
- 2 cvekle (ili 100 ml soka od cvekle)
- 200 g brašna
- 50 g heljdinog brašna
- prstohvat himalajske soli
- 150 ml bademovog, sojinog ili zobenog mleka
- 300 ml mineralne vode
- 2 kašičice hladnoceđenog suncokretovog ulja
Priprema: Cvekle oljuštite, naseckajte i izmiksajte u blenderu pa procedite kroz finu cediljku i odmerite oko 100 ml soka. Prosejte obe vrste brašna sa solju pa dodajte preostale sastojke i umešajte glatku smesu. Palačinke pecite na srednjoj vatri kako ne bi naglo potamnele tako da zadrže ružičastu boju.
Izvor: Sensa klub
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!