Sastojci:
- 2 kašike meda
- 1 kašika soka od ceđene pomorandže
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1,5 kg bundeve
Priprema: Ugrejte rernu na 200 C stepeni, obložite pleh pek-papirom. U šolji izmešajte med, sok i ulje. Isecite bundevu na kriške, oljuštite i očistite od semenki. Poprskajte pripremljenom mešavinom i pecite oko 40 minuta dok bundeva ne omekša. Po želji, kad servirate, pospite solju i biberom - ovo će biti zanimljiva promena za sve ljubitelje bundeve. Druga mogućnost je da ukrasite kriške pečene bundeve lomljenim lešnikom i dodatno zamirišete cimetom.
Nedeljni horoskop od 17. do 23. februara 2025: Neko će doživeti sudinski susret, nekome iznenada stiže novac
Zašto treba da se budite u 5 ujutro? Jačaju se 3 osobine važne za uspeh, ali samo ako ispunjavate jedan uslov
Dnevni horoskop za 16. februar 2025: Škorpiji će srce brže zakucati, Jarac okuplja ljude oko sebe
Kako da upoznate čoveka? Mudri citati Dostojevskog otkrivaju kada se najbolje vidi nečija duša
Mesečni horoskop za mart 2025: Neko upada u emotivni ćorsokak, nekog čeka dobra zarada, ali i veliki trošak