Sastojci:
- 2 šargarepe sitno iseckane
- 6 šolja vode
- jedna pomorandža
- ½ glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- stabljika (ili manji koren) celera
- 3-4 urme bez koštica
- koren svežeg đumbira (4 cm)
- 2 kašike kokosovog ulja
- kašičica himalajske soli
- kašičica narendane kore pomorandže
Priprema:
Iseckajte povrće. Naspite kokosovo ulje luk, beli luk, celer i so u supu i ostavite da se krčka na srednjoj vatri 10 minuta. Potom dodajte šargarepu i krčkajte još 10 minuta, a potom dospite vodu. Ostavite da se krčka još 10 minuta ili duže dok šargarepa ne postane sasvim mekana. Uspite vruću supu u blender, dodajte urme i meljite dok ne dobijete glatku masu. Sad dodajte pomorandžu i đumbir i opet meljite dok ne dobijete homogenu masu. Podgrejte i poslužite garnirano peršunom ili nekim drugim zelenišem po želji.
Izvor: Zdrava hrana
ISPOVEST ŽENE KOJA SE RAZVELA POSLE 33 GODINE BRAKA: "Uselila sam se u garsonjeru sa jednim koferom, bila sam presrećna"
VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI - OD JUNA DO DECEMBRA: Ovan postiže cilj i uspeh, Lav ulazi u novu ljubavnu vezu!
KAKO DA NOSITE PANTALONE AKO IMATE PREKO 50: 6 najboljih saveta profi stilista - izgledaćete mlađe, vitkije i super šik
PSIHOLOŠKI TEST - DA LI MAČKA SA SLIKE SILAZI ILI SE PENJE UZ STEPENICE: Odgovor otkriva kakva ste ličnost zapravo!
TEST LIČNOSTI OD 15 SEKUNDI, IZABERITE KOJA BISTE ŽIVOTNIJA NAJPRE BILI: Otkriva ko ste zaista i kako vas drugi vide!