Glimica Džulija Roberts ima zanosnu dugu, zdravu i prirodnu kosu, a nedavno je otkrila koji prirodni sastpjak koristi. Osim što stari dostojanstveno i sve više pribegava prirodnom izgledu, Džulija Roberts i dalje ima raskošne lokne, zdravu i negovanu kosu.

Verujemo da se za glumicin izgled pre crvenog tepiha pobrine tim vrhunskih šmnkera, manikira i frizera,ali u kućnim uslovima, glumica ima jendostavan ritual za negu kose koji može da primeni svaka žena.

Njena tajna je u ekstra devičanskom maslinovom ulju, sastojku koji većina ljudi već ima u kuhinji. Džulija ga koristi kao masku za kosu - nekoliko kapi ulja pomeša sa toplom vodom, umasira u kožu glave i ispere nakon otprilike pola sata. Ali tu tretman sa maslinovim uljem ne završava...

Glumica sa istim sastojkom neguje i stopala i preiprema se za sezonu otvorene obuće. Kako je jednom prilikom izjavila, dok čeka da maska na kosi odstoji. glumica utrlja na stopala devičansko maslinovo ulje (ovog puta ne mešajući ga sa vodom), a zatim obuje stare čarape i ostavlja da ulje deluje na kožu stopala preko noći.

Ovaj prirodni tretman možete lako da isprobate na sebi, a verujemo da će maslinovo ulje dodatno nahraniti vašu kožu i kosu.

Izvor: Sensa