Glumica Šeron Stoun ima 64 godine, a i dalje izgleda sjajno, odlikuje je prirodna lepotazrači pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Pored njenog talenta, Šeron je poznata i kao motivacija mnogim ženama.

Sa 43. godine imala je težak moždani udar, morala je da nauči ponovo osnovne stvari, poput hoda, govora, pisanja. Pronašla je snagu u sebi da posle ovoga živi novi život.

Šeron Stoun se bavi i humanitarnim radom, pa je tako zbog svoje posvećenosti dobila je Nobelovu nagradu za mir, a 2013. godine i nagradu Samit mira za rad sa ljudima obolelim od side. Šeron je sakupila sredstva za izgradnju 28 škola širom Afrike.

Smatra se da je Šeron Stoun jedna od najprivlačnijih žena na svetu, li ona ističe da nije stvar u izgledu i da pažnju ljudi u prostoriji privlačite nečim drugim:

"Nikada nisam ozbiljno razmišljala o tome da li sam lepa ili nisam. Ali znam jedan magični trik: sposobnost stvaranja iluzije privlačnosti. Kada žena uđe u prostoriju, prisutni ne reaguju na njenu lepotu, već na snagu i energiju koja dolazi iz nje."

Još jedna osobina koja je za lepotu žene važnija od izgleda jeste čisto srce: "Zaista lepa žena je uvek ljubazna prema drugim ženama i ljudima uopšte. Ona ne prihvata rivalstvo, spletke i podlost." - objasnila je Stoun.

I dodala - "Izraz na licu žene je mnogo važniji od njene odeće."

Setite se njenih trikova i saveta svaki sledeći put kada primetite kako sami sebe opterećujete izgledom - pravom lepotom zračite iznutra!

Izvor: Sensa