Bela košulja smatra se osnovnim komadom garderobe koji bi svako trebalo da ima u ormaru, jer se lako kombinuje sa svime, od farmerki do pantalona i pencil suknje. Da li ste znali da joj, uz nekoliko jednostavnih trikova, možete udahnuti potpuno nov izgled i izvući maksimum iz tog uvek elegantnog odevnog predmeta?

3 originalna načina kako da nosite belu košulju:

GOLA RAMENA - Otkopčajte košulju do pola i povucite kragnu nadole, tako da se spusti na gornji deo ramena. Još jedna ideja? Zakopčajte košulju odozdo prema gore, do grudi, ne provlačeći ruke kroz rukave. Povucite oba rukava napred i zavežite ih na grudima u čvor.

KAO SUKNJA - Zakopčajte košulju do pola, a rukave obmotajte oko struka i zavežite u čvor na boku. Otkopčajte jedan ili dva donja dugmića za željenu dužinu proreza „suknje”.

ASIMETRIČNA BLUZA - Zakopčajte košulju sa samo jednom rukom provučenom kroz rukav. Uzmite drugi rukav, povucite ga preko struka i na leđima pričvrstite brošem ili pribadačom. Alternativno, zakopčajte košulju odozdo prema gore, do grudi. Jedan rukav povucite ravno preko grudi, a drugi opašite oko ramena, pa oba rukava stegnite u čvor.

Pogledajte u videu još neke ideje kako možete da nosite belu košulju ovog leta!

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok

Izvor: Sensa