Dok uživamo u letnjim danima, u bosim stopalima i haljinama koje se "vitlaju" oko naših nogu, ono na šta leti mnoge dame obraćaju posebnu pažnju jeste pedikir. Ukoliko vam je nestalo inspiracije, otkrivamo koje 4 nijanse laka za nokte koje su najveći hit za pedikir u ovim danima:

Roze nijanse

Tokom leta možete izabrati i delikatne, svetle ili neonske nijanse roze. Najčešći izbor su nežno roze, puder roze boja i nude-roze nijansa. Savršeno se slaže uz razne boje kupaćih kostima i letnjih haljina.

Mlečne nijanse

Svetle nijanse uvek naglašavaju preplanulost, tako da su svetle nude i mlečne boje najbolja opcija za odmor Pored toga, takve nijanse nisu toliko primetne kada nokti malo porastu, tako da zastareli pedikir neće biti očigledan.

Zelene nijanse

Menta, pastelna, tamnozelena - ovog leta su u modi sve nijanse zelene. Takav pedikir uvek izgleda neobično. Možete koristiti tirkiznu boju koja vas podseća na egzotične destinacije.

Nebesko plavi lak

Još jedna nijansa laka koja će povoljno naglasiti preplanulost i uvek podsećati na vedro nebo po sunčanom danu. Ova nijansa izgleda nežno i romantično.

Nijansa lavande

Još jedna trendi boja ovog leta koja će dobro izgledati na vašim nogama. Nijansa se može odabrati prema vašem raspoloženju: hladnija boja lavande izgleda sveže i neobično, a pastelna verzija predstavlja lakoću i romantiku.

Pored boje laka, važno je da na pravi način negujete svoja stopala - evo par saveta:

Prvo uklonite stari lak i umočite stopala u kupku sa toplom vodom. Voda će pomoći da se koža omekša, višak ćete lakše ukloniti turpijom za pete.

Da biste uklonili zanoktice, potrebna vam je grickalica za zanoktice, pa ih nežno uklonite. Tokom sečenja noktiju treba paziti da ne odsečete višak i ne izazovete urasli nokat. Bolje je koristiti turpiju koja nije previše abrazivna kako ne biste povredili nokat. Pre nanošenja laka, možete dodatno isturpijati nokte ili prvobitno naneti zaštitni lak.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

FILIGRANSKA UMETNOST NA NOKTIMA! Magična remek-dela nastaju u samo nekoliko poteza! (VIDEO) Amtv