Posle leta, kosa može izgledati suva i iscrpljena zbog Sunca i slane morske vode, a sa dolaskom jeseni, možete skratiti oštećene vrhove ili isprobati novu frizuru o kojoj dugo razmišljate. Ukoliko želite da isprobate kratku frizura i promenite potpuno svoj izgled, otkrivamo vam koje dve frizure će biti pravi trend tokom jeseni 2023. godine:

1. Kraći bob sa ravnim rezom

Dužina kose do brade je jedan od vodećih smelih poteza modernih devojaka za jesen. Preporučuje se dužina od sredine jagodica do sredine vrata, a krajevi treba da budu ošišani ravno i oštro. Jednu od takvih frizura ponela je popularna Hajli Biber koja mesecima na slikama pokazuje svoj kraći bob. Kosa ne bi trebalo da dodiruje ramena, već da maksimalna dužina bude do sredine vrata. Postoji nekoliko načina za oblikovanje ove frizure: od davanja kosi lagane prozračne teksture uz pomoć sprejeva za teksturiranje do efekta mokre kose uz pomoć guste pene i gel proizvoda.

2. Kratka frizura sa šiškama

Bez šiški, sada je nemoguće zamisliti više od jedne liste trendova - one su se trijumfalno vratile u modu i još ne planiraju da nestanu. U jesen, duge šiške će biti zamenjene kratkim do sredine čela. Najbolje je da ih nosite sa strane ako imate kratku kosu. Takve šiške savršeno će upotpuniti kratke frizure i učiniti vaš izgled smelijim, a uz elegnatnu dugu haljinu zaista nezaboravnim.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Feniranje talasa u kosi Tiktok/katarina.hair