Septembar je odličan mesec da malo osvežimo svoje ormare i spremimo se za narednu sezonu uz nekoliko ključnih modnih komada koje možemo lako kombinovati.
Za sve dame koje svaki dan rade u kancelariji, pitanje odeće nije samo stvar stila već i praktičnosti i udobnosti, posebno kada napolju počnu da padaju temperature dok je unutra grejanje odvrnuto na maksimum. Treba da nam bude udobno, da se osećamo lepo ali i da naglasimo svoj karakter odećom.

Izdvajamo 6 poslovnih haljina koje ćete voleti ove jeseni.

Klasična midi haljina
Midi haljine su savršene za posao. Ni prekratka i ne predugačka, stil koji odgovara skoro svakom obliku tela, a idealan je za uparivanje sa svime, od baletanki do visokih potpetica. Detalji kao što su prorezi, ukrasna dugmad i puf rukavi podići će vaš izgled na viši nivo.

Džemper haljina
Pripremite se za pad temperature uz klasičnu džemper haljinu (ili smelu haljinu u boji). Razmislite o stilovima dolčevite u hladnijim danima. Nosite ih takve kakve jesu ili sa svojim omiljenim hulahopkama i zabavnim aksesoarima.

Haljina na preklop
Laskav A kroj ovih haljina je odličan za poslovne prilike. Ove haljine dolaze sa različitim dezenima i u različitim materijalima, pa ih možete uparivati sa brojnim dodacima.

Ukrojena boho
Boho haljine dolaze u sofisticiranim siluetama. Bez obzira da li želite definisan struk ili suptilnu lepršavu haljinu oko bokova, postoji mnoštvo stilova koji odgovaraju različitim oblicima tela, a uklapaju se u dress code.

Široka mini haljina
Ako više volite mini haljine, ali ne znate kako da ih učinite prikladnim za posao, razmislite o širem kroju haljine. Birajte između modernih detalja kao što su plise nabori i diskretan otvor na leđima.

Haljina košulja
Ovi krojevi haljina se odlično uklapaju u radni ambijent. Nude udobnost i eleganciju u isto vreme, a omogućavaju vam i da ih obogatite razčičitim dodacima.

Pogledajte galeriju sa našim omiljenim haljinama za ovu jesen:

Shutterstock 6 haljina za posao bez kojih ne može da prođe ova jesen

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Zara haljina Tiktok/sayemes