Ukoliko leti najviše volite da nosite haljine, ali vam se ne dopadaju uski krojevi koji ističu stomak, onda imamo tri sjajne ideje za vas. Od jednobojne do neprevaziđenih cvetnih dezena, elegantnih i u boho stilu, ove haljine su sjajne za izlazak i večernju šetnju, ali i za svaki dan. Verujemo da ćete u njima osećati savršeno.

Evo koje 3 letnje haljine skrivaju stomak:

1. Dugačka haljina

Širok kroj, u kombinaciji sa maksi dužinom, izdužuje noge i čini da izgledate vitkije, skrivajući višak na bokovima i stomaku. Cipele ili sandale sa štiklama pomoći će vam da izgledate još bolje i da se osećate samopouzdanije.

2. Haljina A kroja sa srcolikim izrezom

Ovaj stil je pogodan za različite vrste figura i pomaže da se sakriju nesavršenosti na stomaku, naglašavajući lepotu drugih delova tela. Saten i svila imaju autentičan sjaj koji vašem izgledu daju sofisticiranost i šarm. Haljina A kroja nikada ne izlazi iz mode i ostaje jedna od najtraženijih opcija u letnjoj sezoni.

3. Maksi boho haljina

Maksi kroj ujednačenim širenjem od vrha do dna omogućava vam da maskirate nesavršenosti na stomaku. Ova boho haljina ima slobodan pad koji daje lakoću i čini da se osećate prijatno i udobno. Ako na poslu nema kodeksa oblačenja, potražite razne bogate boje haljina maksi kroja, zanimljive printove i dodatke za kreiranje jedinstvenog izgleda.

(Sensa)