Eva Longorija je najpoznatija po ulozi Gabrijele Solis u TV seriji "Očajne domaćice", poznata je ne samo po talentovanojglumi, već i po svom stilu i negovanju lepote. Glumica je 15. marta napunila 48 godina, a koža joj je uvek blistava, kosa sjajna, a ten izgleda savršeno. Kako to uspeva? Ovo su tajne njene lepote:

Redovna nega kože
Kao i mnoge poznate ličnosti, Eva Longorija veliku pažnju posvećuje nezi kože lica i tela. Ona se pridržava pravilne dnevne rutine, hrani se izbalansirano i pije dovoljno vode. Eva takođe veruje da je najvažniji korak u njenoj rutini nege kože praćenje rutine u tri koraka čišćenja, hidratacije i zaštite od Sunca. "Ne može biti dobre šminke na lošoj koži", kaže Eva.

Serumi
"Veliki sam obožavatelj seruma i mislim da sam naučio svet kako se izgovara reč "hijaluronska kiselina", šali se Eva. Glumica je učestvovala u kampanji jednog svetski poznatog brenda koji je plasirao kreme sa hijaluronskom kiselinom, as erumi neizostavni deo glumičine nege.

Prirodna šminka
Eva Longoria preferira prirodnu šminku koja ističe njenu prirodnu lepotu. Koristi minimum proizvoda: puder i maskaru. Savršena maskara, inače, prema glumici, ključ je uspeha. Međutim, prilično je teško pronaći. Longorija kaže da joj je, na primer, potrebna i tamna senka da istakne svoje tamnosmeđe oči.

Krema za sunčanje
"Ako govorite o nezi kože, trebalo bi da koristite kremu za sunčanje", kaže Eva. U leto, ova stavka je posebno relevantna. Kozmetičari i dermatolozi odavno pokazuju razliku između kože u starosti na koju je nanošena krema za sunčanje i one koja se bez zaštite izlagala Suncu - razlika je ogromna.

Nega kose
Kosa Eve Longorije je uvek u savršenom stanju zahvaljujući redovnoj rutini nege. Njena glavna tehnika je da koristi šampon i balzam sa ugrađenim UV filterom da zaštiti kosu od Sunca. Takođe, trudi se da bira proizvode koji učestvuju u zaštiti životne sredine.

Vežbe
Eva Longorija ima prelepu figuru, a ovo nije samo sreća, iza ovoga stoji redovan rad i rad. Bavi se fizičkim vežbama, uključujući kardio i pilates. Ovo joj pomaže ne samo da izgleda dobro, već i da se oseća zdravo i energično.

Opuštajuća masaža
Nedavno je Eva Longoria u jednom intervjuu otkrila da redovno masira vrat i ramena kako bi se opustila i održala zdravu kožu. Takođe joj pomaže da se oslobodi stresa i bori protiv napetosti.

Generalno, tajne lepote Eve Longorije su veoma jednostavne i dostupne svima. Ona stavlja veliki naglasak na redovnu negu kože, prirodnu šminku, negu kose, vežbanje i opuštajuće masaže. Možete uzeti njen primer i primeniti ove jednostavne, ali efikasne tajne lepote u svoj život.

(Sensa)