Jedna od najlepših žena sveta iz godine u godinu izgleda sve bolje,kao da je godine ne dotiču. Oskarovka je u direktnom prenosu na Instagramu tvrdila da je starenje prirodno i da će se desiti svima, pa i njoj, a govorila je o svojoj lepoti i zdravim navikama.
Hale Beri je u godinama kada holivudske zvezde pokušavaju da održe mladalački izgled uz pomoć estetske hirurgije i drugih režima lepote. Ali ona uz zdrave navike i bez hirurgije izgleda i oseća se sjajno!

U svom 20-minutnom pojavljivanju sa minimalnom šminkom na licu, govorila je o zdravlju i nedavnom partnerstvu sa kompanijom za probiotike.


Beri, koja je dijabetičarka, kaže da uzima „tonu vitamina“, uključujući „kalcijum za kosti“. Izbegava prerađeni šećer, rekla je, a svojoj dijagnozi dijabetesa pripisuje i svoje zdravije izbore. „Bolest me je zapravo učinila zdravijom od mnogih ljudi koje poznajem. Kod mene je kao u apoteci“, našalila se o svom arsenalu dodataka ishrani.

Beri je nedavno razgovarala o prolasku kroz menopauzu za Women's Health, rekavši: „Razgovor o zdravstvenim problemima žena može biti manje tabu ako se usudimo da pričamo o tome. Izazivam sve što sam mislila da znam o menopauzi", rekla je. Mnogi čuju rečenice poput: 'Tvoj život je gotov.' "Vi ste za jednokratnu upotrebu." "Društvo više nema mesta za vas." „Trebalo bi da se povuče i tako to. Rekla je da je "sada najbolja verzija sebe".
„Sada imam najviše da ponudim. Komotno mi je sa mvojom ženstvenošću. Konačno shvatam da je ono što imam da kažem vredno, čak i ako se niko drugi ne slaže", rekla je, prenosi tportal.hr.

(Sensa)

BONUS VIDEO: