Ove jeseni su trend čizme u uzbudljivim metalik bojama. U ovim čizmama sa visokom potpeticom možete biti spremni za bilo koju dnevnu varijantu ali i bez brige nastaviti na neki večernji događaj jer metalik ekstavagantni sjaj obezbeđuje i dašak glamura. Ako vas brine kako da ih nosite, sa čime da ih kombinujete i da li ste prestari za metalik čizme – ne brinite, mogu se kombinovati na bezbroj načina i ,e, nikada niste prestari za malo zabave uz odgovarajući potpeticu.

Kako nositi metalik čizme?
Ove jeseni su mnogi brendovi izbacili svoje varijante čizama u različitim metalik bojama. Sjajno ružičasta, svetlucava zelena ili metalik plava daće vašoj svakodnevnoj odeći poseban efekat, dok će bronzane čizme biti savršeno kombinovane sa odećom svetlijih tonova. Futurističke srebrne čizme su posebno u trendu ove sezone i već nas podsećaju na doček Nove godine, dok se čizme zlatne boje savršeno uklapaju u jesenju atmosferu.

Čizme koje su hit ove jeseni metalik obuća za 2023.
Shutterstock 

Dakle, koje boje čizme treba da izaberete? Stilisti savetuju da prilikom odabira novog para cipela razmislite o boji nakita koji najčešće nosite, ali i o boji odeće koja preovladava u vašoj garderobi. Što se samog stila tiče, to mogu biti kaubojske čizme, gležnjače ili čizme do kolena - sve je moguće, jedino je važno da sijaju.

Čizme koje su hit ove jeseni metalik obuća za 2023.
Shutterstock 


Metalik čizme se posebno slažu sa grubim pletivom, koje nam je omiljeno za hladnije dane, jer će ovom 'ciganskom' odevnom odeći dati faktor iznenađenja, piše zena.net.hr.

Čizme koje su hit ove jeseni metalik obuća za 2023.
Shutterstock 

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g