Žene koje izgledaju skupoceno imaju 6 karakteristika koje im pomažu u tome. Kada govorimo o stilu i eleganciji, ljudi misle da je za to potrebno mnogo novca, kako bismo postigliprepoznatljiv stil Parižanki. U stvari, biti moderan ne znači nužno trošiti mnogo novca na skupe brendove i modne dodatke.

Više je to pitanje dobrog ukusa, sposobnosti kombinovanja elemenata garderobe i samopouzdanja. Dakle, hajde da pričamo o osobinama žena koje uvek izgledaju "skupo" čak i sa veoma ograničenim budžetom.

1. Samopuzdanje

Samopouzdanje je ključni atribut stilizovanih i elegantnih žena. Bez obzira na to šta nosite, važno je da ga nosite sa samopouzdanjem i samopoštovanjem. Samopouzdanje vas čini privlačnim i daje poseban šarm vašem izgledu.

2. Čistoća i urednost

Čak i modernei stilizovane stvari će izgledati jeftino ako su naborane i prljave. Pazite na čistoću svoje odeće i dodataka. Uverite se da su svi predmeti dobro ispeglani, čisti i bez vidljivih oštećenja, prenosi portal Kluber.

3. Jednostavnost i minimalizam

Jedna od osobina žena sa stilom je sposobnost da kreiraju moderan izgled koristeći minimum stvari, a svakome bi bilo korisno da nauči kako živeti smislen i srećan život sa manje stvari. Jednostavna i minimalistička odeća i dodaci uvek izgledaju veoma elegantno i skupo, posebno ako se kombinuju sa dobrim kvalitetom i besprekornim krojem. Inače, obične stvari bez printa i šara uvek izgledaju mnogo skuplje!

4. Klasičan stil

Klasični komadi garderobe kao što su mala crna haljina, dobro skrojena jakna ili kožna torba uvek će dodati šik i eleganciju vašem izgledu. Investirajte u nekoliko klasičnih komada koji se mogu koristiti za mnoge stilske kombinacije i koji će trajati godinama, jer nikada ne izlaze iz mode.

5. Dobro držanje i elegantni pokreti

Poslednja, ali ne i najmanje važna karakteristika žena koje izgledaju kao da su iz visokog društva je dobro držanje i elegancija pokreta, koji stvaraju svojevrsnu umetnost tela u pokretu. Treba da stojte uspravno, hodajte samouvereno i izbegavajte grube ili nespretne pokrete. Ovo će stvoriti utisak luksuza i elegancije, čak i ako imate ograničen budžet.

Pročitajte i JEDNA SUKNJA I BEZBROJ KOMBINACIJA: Zablistajte u svakoj prilici u modelu koji je hit ove zime 

BONUS VIDEO:

DUPLA PUNĐA ZA SVEČANE PRILIKE  nicholeciotti/instagram

Sensa/L.S.