Da li ste spremni za proslavu praznika u kancelariji? Vreme je i za kancelarijska druženja, a vi svakako želite da se pojavite u kombinaciji koja će delovati elegantno i slavljenički i impresionirati kolege i poslovne partnere Dovoljan je samo jedan komad odeće da ove godine zablistate na prazničnim druženjima, a sastavni je deo kancelarijske garderobe. To je, naravno, maksi suknja. Ove zime je u vrhu modnih trendova, a može se naći u različitim materijalima i bojama.

 Hrabrije ljubiteljke ovog modela često se odlučuju za varijantu sa šljokicama ili visokim sjajem, jer podiže svaku kombinaciju, a da pritom izgleda elegantno.


Nećete pogrešiti ako izaberete verziju od eko kože ili čak vune. Zatim bi trebalo da izaberete crnu ili tople i svetle tonove braon.

Ovaj model je prvenstveno cenjen jer se može kombinovati sa različitim modelima cipela. Od minimalističkih i efektnih stileta do visokih i niskih čizama. Važno je obratiti pažnju na poravnanje gornjih slojeva. Savršeno se slaže sa košuljama jednostavnog kroja u monohromatskim bojama i nežnim prslucima koji mogu biti krupnijeg oblika.

Na kraju izgled upotpunite nakitom koji će ga zaokružiti i doprineti njegovom uglađenosti.

Možda će vas zanimati i namodernije boje odeće za novogodišnju noć.

BONUS VIDEO:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

 Sensa.hr/Sensa/M.D.