Viktorija Bekam je britanska pevačica, dizajnerka i poslovna žena koja je postala slavna devedesetih kao članica "Spajs gerls“ i nastavila da gradi svoju uspešnu karijeru u modnoj industriji. Jedan od razloga zašto bi trebalo uzeti u obzir njeno mišljenje u aktuelnim trendovima jeste njen besprekoran stil - uvek izgleda elegantno, a njena odeća često postaje trend. Sposobnost zvezde da kreira jednostavnu odeću koja ističe figuru i ličnost čini je autoritativnom figurom u svetu mode.

A kojih se pravila se pridržava jedna od najuticajnijih žena na svetu i koje greške nikada ne pravi?

Duboki dekolte

Seksi, otkrivajući dekolte odavno nisu na listi Viktorije Bekam. Barem tako ona sama kaže. "Starimo, menjamo se, imam četvoro dece. Ne skačem na bini kao nekada." Ako je ranije, u mladosti, Viktorija često imala dekolte, sada je za nju zabranjen. Uzdržanost jeste ono što ona smatra glavnim adutom ženstvenosti i pravog ukusa.
Derkolte zamenjuje košuljama sa raznim akcentima, bodijima i predimenzioniranim sakoima.

Kožne pantalone

Kao članica sastava "Spajs gerls“ Viktorija je isprobala mnogo različitih stilova, a ovo iskustvo joj pomaže da shvati šta je relevantno, a šta nije. U drugu kategoriju spadaju kožne pantalone, posebno uske. Bekamova je često nosila uske kombinezone od veštačke kože, ali je sada takve stvari ne oblači. Umesto toga, Viktorija preferira eleganciju. Kožu zamenjuje elegantnim odelima s pantalonama.

Mini-suknja + štikle

Potpetice su pravi pokazatelj ženstvenosti. To je tačno, ali u kombinaciji sa mini-suknjom tu odeću treba ostaviti za mladost, jer na sredovečnoj ženi može da izgleda smešno. Što smo stariji, rizikujemo da budemo shvaćeni kao da imamao loš ukus. Mini-suknje treba zameniti midi i maksi suknjama ili haljinama, a umesto visokih štikli birajte potpeticu koja je stabilnija i udobnija.

Uska haljina

Viktorija Bekam je na osnovu ličnog iskustva došla do zaključka da uska odeća ne samo da izgleda neukusno, već može da ukazuje i na nesigurnost. Danas u njenoj garderobi gotovo da nema uske odeće, već su njene kombinacije postale opuštene i ležerne.

Trenerke

Viktorija je uverena da su trenerke znak neukusa. Postoji toliko mnogo modernih stvari na svetu, a biranje "udobne" odeće za svakodnevno nošenje je "jednostavno glupo“. "Nikada me nećete videti na ulici u trenerci“, rekla je zvezda. "Previše volim modu da bih se tako oblačila!“

BONUS VIDEO:

Pravilo 333 za stilizovanje Instagram/treatingthestreetslikearunway

 Sensa/Z.A.