Za početak je važno da jasno definišete ono što želite da postignete. Postavite sebi pitanje zašto želite da ostvarite određene ciljeve i probajte da dođete do onoga što stoji u osnovi vaših želja.

Odaberite nekoliko ključnih reči koje će označiti vašu nameru. To mogu biti reči kao što su: izobilje, harmonija, isceljenje ili kombinacija reči kao što su: dostojanstveno starenje, svesna ishrana ili duhovna povezanost.

Odvojite nekoliko sati za ovu aktivnost. Skuvajte šolju kafe ili čaja, upalite mirisnu sveću. Napravite atmosferu koja će vas podstaći i koja vam prija. Sakupite neophodan materijal: magazine, fotografije, brošure, lepak, makaze i hamer papir ili karton kao podlogu.

Počnite sa isecanjem fotografija i reči iz magazina ii brošura. Birajte ono što priziva vaše namere i što čini da se dobro osećate u vezi sa postavljenim ciljevima. Kada ste isekli dovoljno materijala, krenite da ga raspoređujete po tabli. Počnite da lepite tek kada budete zadovoljn rasporedom reči i slika.

Važno je da pratite svoju intuiciju i da se poigrate. U redu je i ako na tabli postoje neispunjeni delovi koje možete i naknadno popuniti. U svakom slučaju ne možete pogrešiti. Tabla treba vas da inspiriše.

Izvor:Sensa