Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ove osobine ima samo žena vođa: 11 znakova da ste postali neverovatno snažna žena

"Jaka žena je ona koja oseća duboko i voli žestoko. Njene suze teku jednako obilno kao i njen smeh. Jaka žena je nežna i moćna. Ona je i praktična i duhovna. Jaka žena u svojoj suštini je dar svima na svetu. "(Autor nepoznat)

  Izvor: Foto: Shutterstock

Žene vođe - One su jake, nezavisne žene, iako često složene i suzdržane. One se razlikuju po svojim individualnim sposobnostima i interesima, a ipak, dele slične osobine.

Šta one imaju zajedničko? One su samouverene i beskompromisne u odnosu na njihove vrline, nepretenciozne, s duboko ukorenjenim uverenjima.

Ovde je 11 stvari koje žele da znate o njima, karakterne crte pomoću kojih ćete saznati istinu o tome ko su i šta ih pokreće.

1. One prihvataju ko su i koriste svoju sposobnost kao polugu za dostizanje vrhunca uspeha

Mnogi ljudi, na njihovu žalost, pokušavaju biti neko drugi. Snažne žene to ne rade. One se sebi sviđaju onakve kakve jesu. Poznaju sebe i uvažavaju svoju vrednost. One znaju svoje jake strane (talente ili stvari u kojima su dobre), kao i svoje slabosti.

Te žene su svesne da će ih njihova sposobnost dovesti do istinskog uspeha. One postavljaju sebi ciljeve i planiraju aktivnosti u skladu sa njihovim sposobnostima.

Povezane vesti

Ishod je lični identitet, povećan radni efekat, zadovoljstvo, snalažljivost i uspeh. Koristeći svoje jake strane za obavljanje stvari u kojima su dobre – manje su pod stresom, uživaju u neverovatnim postignućima dok rade manje, zarađuju više i postaju stručnjaci u svom području.


2. One su realne i plemenite; vođe, a ne sledbenici, o čemu svedoče i njihova dostignuća

Jake žene su progresivne. Zbog toga su prisiljene biti lukave, proaktivne, razumne, pragmatične i bez straha od izazova. Zbog svoje sklonosti vođstvu, one nisu među onima koji slede mase. One ne žele udovoljavati masi, već biraju da misle, govore i deluju u skladu sa vlastitim iskustvom i svesti. One nisu od onih koji će se složiti sa vama samo da zadrže mir.

Ove žene su sposobne da budu same, ali su dovoljno perceptivne da shvataju kad im je potrebna pomoć i dovoljno hrabre da istu i zatraže. One su koordinirane i uredne. One će priznati svoje greške, nedostatke i zablude. One znaju zasigurno da niko nije savršen, uključujući njih.

ove-osobine-ima-samo-zena-voda-11-znakova-da-ste-postali-neverovatno-snazna-zena
Izvor: Foto: Sensa

Ove osobine su neprocenjive, posebno za one koji postanu vođe, jer su onda u stanju održavati plodno, skladno radno okruženje sa svojim osobljem.

3. One žive da zadovolje svoj vlastiti moral i uverenja; ipak, one poštuju slobodnu volju svakog muškarca i žene

One se bore za svoje stavove kada je to potrebno, ali cene one koji imaju drugačije mišljenje. Ovim snažnim ženama nije problem boriti se za svoje stavove. Ako je potrebno, one će se suprotstaviti osobama sa kojima su usko povezane.

One ne žive za prihvatanje drugih ljudi; one žive za čistu savest i dobar noćni odmor. One imaju veru u svoje sposobnosti.

One žele da se zna da rade ono za što su uverene da je pravilno u odgovarajućim parametrima, bez obzira na ono što drugi ljudi misle. Dakle, one su vrlo oprezne u odlučivanju jer ne žele da pogreše. Gnušaju se nanošenja štete drugima.

Uprkos najboljim nastojanjima, one znaju da stvari ne idu uvek prema planu. Kada njihovi najveći napori ne donose očekivane rezultate, jake žene se podsete da su radile najbolje što su mogle sa raspoloživim resursima. U skladu sa tim, one eliminišu kajanje, krivicu, sram i osuđivanje.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj