Poruka zrele i srežne žene za 2021. godinu - neka ove reči postanu vaša mantra za ljubav!

U 2021. godini otpuštam teret prošlostikoji sam tako nesebično navukla na sebe. Otuštam sve svoje bivše ljubavi i greške. Ne zameram sebi što nisam savršena. Dostojna sam ljubavi i sreće. ne dozvoljavam da mi glasovi prošlosti odzvanjaju u glavi i podsećaju na moje neuspehe.

U godini koja je pred nama neću vežati od ljubavi i odanosti. Neću pokušavati da stovim distanc između sebe i osobe koja mi se dopada. Ne želim da me strahovi ponovo pobede. Dostojna sam prave ljubavi i ispunjenog srca. Neću odbaciti svoje emocijeu stranu i pretvarati se da me više nije briga. Umeto toga, držaću se čvršće za viziju ljubavi i dopustiću nekome d ame zavoli, baš onakvu kakva jesam.

Pročitajte još:

Dopustite ljubavi da uđe u vaš život

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

1 jednostavna vežba pomaže da se oslobodite stresa, straha i uznemirenosti: radite je svakog dana i osetite olakšanje

Ne samo da ću dozvoliti da me neko drugi voli, već ću i ja sama zavoleti sebe. Neću upirati prstom u svaku manu dok se gledam u ogledaloi. Neću sebe kritikovati i osuđivati. Pružiću sebi uvek novu šansu, baš kao što bih to učinila za osobu koju volim. Voleću sebe do najsitnijih detalja. zavoleću svaku svoju manu. Proslaviću svaku svoju pobedu i biću ponosna na sebe.

U 2021. godini sebe dopuštam da otvorim srce, ne uzdržavam se od ljubavi i više se ne plašim da ću ponovo biti ranjena. Više ne želim da živim u strahuod ljubavi. Ne želim ljubav da posmatram kao rizik, već lako učlazim nepoznato i prihvatam ljubav raširenih ruku.

Ove godine podsećam sebe da sam vredna ljubavi, bez obzira ko ulazi ili napušta moj život. Više ne trpim toksične odnose, pogrešne ljude i manipulaciju, već biram da imam vezu koja je u potpunosti u skladu sa mojim očekivanjima. Iz ljubavi prema sebi napuštam sve pogrešne odnose, a biram samo PRAVU LJUBAV.

Zaista verujem da će se u 2021. PRAVA LJUBAV pojaviti u mom životu!

Izvor: Lovesensa